2013. április 23., kedd

Akiane Kramarik

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek Akiane Kramarik, amerikai lány csodás művészetét, tehetségét és életét.

Akiane

Csodagyereknek titulálták, mivel olyan áldott tehetséggel született, mely ámulatba ejtő. Már 4 éves korában elkezdett rajzolni, majd késöbb festeni, írni. 

Amit tudni kell róla: 1994. július 9.-én született Mount Morrisban. Anyja Litván, apja amerikai. Négy fiú testvére van, mindegyikük, Akiane-vel együtt otthon tanulnak, mint magántanulók. Akiane négy nyelvet beszél, amerikai, litván, orosz és jelbeszéd. 

Címe: Elveszett civilizáció (vajon valaha tényleg létezett?)

 A festéshez és íráshoz az inspirációt az álmaiból és látomásaiból meríti, valamint az emberek és természet megfigyeléseiből és Istentől. A festési stílusát úgy nevezi "Akianizmus" - mely keveréke a realizmusnak és az imaginációnak. 

Tánc az idő ellen

Ő azt mondja azért fest, hogy segítsen az embereknek megtalálniuk önmagukat s motiváljon inspiráljon másokat. A rendkívüli tehetségét Istentől kapta, s élete céljának tekinti, hogy elérje minden ember szeresse Istent és egymást. A festményei gyönyörű Földön túli tájakat ábrázolnak, melyek szerintem valahol messze, más galaxisokban léteznek is. 
Leggyakrabban portrékat fest, gyerekekről, Jézusról, állatokról és a természet szépségeiről.
Egy festményen akár több száz órán át is dolgozik, s évente 8-20 képet készít. Az eladott festményeiből bejövő összeget általában felajánlja valamilyen egyesületnek, de egy részét elteszi  saját célokra vagy oda adja a családjának. 

Vajon honnan ez a csodás adottság és miért?  
Olyan élethűek a képei, hogy csak ámulok. A Jézust ábrázoló festménye pedig elhiteti velünk, hogy valóban az Igazi Jézust festette le, mintha valaha már találkozott volna Vele.

Felteszem ide néhány festményét, viszont ha többet szeretnétek látni kattintsatok a IDE . 

Ő Jézus
IIeltve tudjátok lájkolni facebookon is : https://www.facebook.com/akianeartNektek hogy tetszik és mit szóltok hozzá? 


K.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szép képek, megnéztem a galériát is. Ez a lány tényleg kivételes tehetség. Kedves Mira, köszönet, hogy felhívtad rá a figyelmet!
Namaste!
T.Kazu

Varga Miriam írta...

Ugye?? Örülök hogy tetszett :)

Unknown írta...

Oh milyen rég meg akartam már nézni a festményeit, és még életrajzot is írtál róla, köszi ez nagyon!

Névtelen írta...

Most olvastam az Igazából mennyország-ot. Ez adta az ötletet, hogy megnézzem Akiane festő képeit. Nagyon tetszenek. Jó lenne, ha a képek melletti magyarázó szöveget is valaki lefordítaná magyarra. tudja valaki hogy lehet a Béke hercegéről poszterhez jutni, vagy bármi kézzel fogható képhez? Köszi a segítséget.