2012. október 17., szerda

Frissültek a videók

Sziasztok! 

A jobb oldali sávban, az Ajánlott videok menüje bővült! Nem is akármivel :) 


Mostanában Hamvas Béla írásai érdekelnek, a horoszkópját illetve életrajzát is tanulmányozom. Ezen felbuzdulva kerestem videókat vele kapcsolatban, találtam is egy pár értékes gyöngyszemet.   

Korábban ment az MTV1-en egy filmsorozat, melyben ismert gondolkodók beszélnek az élet értelméről, vallásról, fizikáról. A filmsorozat neve Világokon át. Ennek a 12 részből álló sorozatnak a részeit nézhetitek meg itt. Nagyon érdekes és tanulságos, többek között, Müller Péter, Dúl Antal (Ő Hamvas Béla életművének az ápolója) és Szepes Mária is megszólal a videóban. Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe.

Megjegyzés a videókhoz: a 2.rész hiányzik, a 8. résznek csak részletei vannak fent, illetve a 6. rész hangminősége hibás. Viszont az összes részt megtaláljátok az MTV weboldalán is.

Az MTV oldalán itt nézhetitek meg, kattintsatok IDE :)

A másik érdekesség, Hamvas Béla életéről, műveiről szóló videó ,melyben özvegye Kemény Katalin illetve Dúl Antal is beszél az írórol. A videó címe: Emlékezés Hamvas Bélára, úgyszint a jobb oldali sávban találjátok a videók között.

Remélem megnézitek és remélem örömötök telik benne! 

Szép napokat, hamarosan jelentkezem!

K.

Nincsenek megjegyzések: