2012. március 7., szerda

Gondolat foszlányok

Most, hogy kicsit leülepedett bennem a sok-sok élmény illetve az elmúlt pár napban átélt dolgok arra sarkalltak, hogy kiírjam magam.
A legnagyobb dolog amit Mongóliában tanultam, az a család szeretete és megbecsülése. Ezért most annyira elkezdtek hiányozni a családtagjaim, olyan érzésem van, mint egy árva kisgyereknek, akinek hiányzik az anyukája és vigasztalhatatlan. Olyan jó lenne, ha csak a szomszédban laknának a szüleim, testvérem, rokonaim, és  bármikor amikor szükségem lenne lelki vagy anyagi segítségre, akkor rendelkezésemre állnának, illetve én is a segítségükre lennék. Ezt ma már egy utópiának tartom, manapság ez már nagyon ritka. 
Rájöttem a minap arra is, hogy menniyre alacsony a tolerancia szintem, illetve ha a környezetemben van valami számomra zavaró tényező, akkor attól nehezen tudok elvonatkozatni. Valószínűleg ez a koncentráltsággal függ össze. Azok az emberek akik rendszeresen meditálnak, vagy inkább befelé figyelnek, mint kifelé azokat kevésbé zavarja a környezetük. A művészek és a nagy gondolkodók ilyenek lehettek, kevésbé lehetett őket kizökkenteni.
Számomra fontos a másik ember visszajelzése, hogy én milyen is vagyok. Vajon milyennek látnak engem mások? Sokszor azt gondolom, hogy mások nagyon erősnek tartanak, de egyben lazának is. Ezt onnan vettem észre, hogy gyakran előfordul velem, hogy ha együtt vagyok valakivel, akkor az illető, szívja az energiámat. Nem szándékosan persze. 
Mondok egy példát, ami már nagyon sokszor megtörtént velem, és nagyon irritált is: ha például sétálok vagy ülök valaki mellett és az illető egyre közelebb és közelebb jön és szinte lenyom a járdáról vagy hozzám dörzsölődk, akkor tudom az illető gyenge és tölem lopja az energiát. Ez nem baj, és lehetne számomra megtisztelő is, csakhogy nekem zavaró. Estleg más valaki is találkozott már ehhez hasonló szituációval? 
Még egy dolog amit tapasztaltam így 2012 nagyon kezdetén, hogy - nagyon felgyorsult a gondolati energia! Szinte nem akarok néha hinni a szememnek és fülemnek, mert amint gondolok valamire, amit épp szeretnék,- az teljesül, vagy szeretnék valakiről hallani - az jelentkezik.Hihetetlen, ezért nagyon óvatosan a gondolatainkkal! Próbálok minél pozitívabban gondolkodni, azokra a dolgokra összpontosítani, amelyek szeretném, hogy megtörténjenek velem. 


Olvassatok/ töltsetek le innen könyveket ha van kedvetek és időtök.


Befejezés képpen EZT a számot ajánlom mindazoknak akik keresik a jót az emberekben, a világban és akik szeretik a SÖRT :D ( Istennek is van humorérzéke mint tudjuk). 


Korinna.


       

Nincsenek megjegyzések: