2012. január 26., csütörtök

Minden nap egyre jobban és jobban érzem magam...

...mondogassuk el ezt minden nap, amíg mi magunk is elhisszük. Főleg az elalvás előtti pillanatok fontosak, jó ha pozitív gondolattal alszunk el. 
Keresgéltem a neten és rátaláltam Balogh Bélára, aki könyveket is írt a pozitív gondolkodásról és nem restelt CD-t is csinálni, amin jó kis meditációs szövegek vannak, kellemes zenével egybe kötve. Ajánlom mindazoknak akik jobb életet akarnak (és ki ne akarna? :P) Egyébként nagyon hasonló gondolatai vannak, mint  a Titok könyvben is.
Innen tudjátok letölteni a hanganyagot: 


Ma hallottam egy olyan megfogalmazást a Mérleg jegyről, hogy a Mérleg ember ráteszi a két serlegére a jó és rossz dolgait,  élményeit és a rosszakat eldobja, mert nincs rájuk szüksége. Ez velem is tökéletesen így van, próbálok harmónikusan és a lehető legjobban élni, mert az ember úgyis megbánja a rossz cselekedeteit, akkor meg mi a fenének kellene cipelni magunkkal mint egy koloncot. Jó lenne ha minden ember így gondolná. Én hiszek az aranykor eljövetelében, olyan korban ami Atlantisz idejében volt. Hiszen az emberben benne van a képesség arra, hogy az ólomból aranyat csináljon, Ember aranyat :)
Ehhez ezt a dalt küldöm nektek, mert a helyzetünk nem reménytelen!

Nincsenek megjegyzések: